Monday, June 29, 2009

aNDa Di TaG!!

1. What is the most important thing in your life?

ALLAH is everything..i'm nothing..

2. What is the last thing that you bought with your own money?

Hadiah bantal untuk Azlinda dengan Syaqila sempena kejayaan mereka ke universiti..(Azlinda homesick kat UUM..huhu.ciannye sahabatku ini..syafaakaLAHU fiih)

3. Where do you wish to get married?

Kat umah je dah r kak..huhu..jemputla ke Johor ye..huhu..

4. How old do you think you will be permanently owned by your love?

wah3..soklan ape neh??berapa umur kamu agak2 kamu telah tetap dimiliki cinta kamu?cintaku hanya untukNya..bila2 masa DIA boleh memiliki cintaku..wah...

5. Are you in love?

Memang r..tgok name blog pun dah tau..ki3..

6. Where was the last restaurant you had dinner?

Warung abang sahabatku Azlinda di sebuah tempat kat Pekan Nanas..hari terakhir jumpe Azlinda sebelum dia ke UUM..die belanja makan..huu..terharu++sedih die nak g dah..

7. Name the latest book that you bought?

Beli 2 x r..dapat ade r..buku pendidikan Islam dan Bahasa Arab berteraskan pendekatan Islam Hadhari..wah..kontroversi gitu..kui3

8. What is your full name?

Islinda binti Ibrahim

9. Do you prefer your mother or father?

Mother

10. Name a person that you really wish to meet in real life for the first time.

Rasulullah s.a.w

11. Christina or Britney?

Hmmm..banyak lagi tokoh Islam yang saye nak pilih kak..huuu...

12. Do you do your own laundry?

ish..lagi mau tanye ke..saye siap bleh basuhkan baju akak lagi tau..tapi bagi r saye rm2..saye masuk mesin..keh3..

13. The most exciting place you want to go?

Syurga ALLAH yang x tergambar keindahannya dan ianya kekal abadi...layakkah aku..

Dan golongan kanan, alangkah bahagianya golongan kanan itu, berada di antara pohon bidara yang tidak berduri dan pohon pisang yang bersusun-susun buahnya dan naungan yang terbentang luas; dan air yang tercurah; dan buah-buahan yang banyak tidak berhenti (buah-buahan yang banyak tidak berhenti (buahnya) dan tidak terlarang mengambilnya. (Al-Waqiah: 27-33)

14. Camera or MP3 or Handphone?

Handphone..3 dalam 1..wahh..

15. Point out 5 things about the person who tagged you.

- Name kakakku ku ini Lina Mursyidah binti Hamzah
-Dia sangat comel dan blognya juga comel
-Dia bawa kereta laju sangat..selekoh pun die taram..pernah nek kereta berdua je dengan die,is senyap je kat sebelah..huhu..
-die bakal guru..
-die seorang yang tegas..yeah~

16. 3 things I am passionate about

-majlis ilmu
-ukhwah

-tamrin


17. 3 things I say too often

ntah la..x perasan lak suke cakap ape sebab terlalu banyak cakap..hihi..

18. Book I’ve read recently

Pembangunan yang Fitrah - Dr Sidek Baba

19. 8 songs I could listen to over and over again

-Juzuk amma
-Taubat-Opick

-Egois-Mestica (ringtone handphone..huhui~)

-Leteran mak..haha~


20. 3 things I learned last year

-Ukhwah di jalan ALLAH itu lebih terasa manisnya..
-Mahasiswa Muslimah berjiwa muda!yeah~

-Terlalu banyak yang aku belajar..alhamdulillah..


21. 8 people to tag

-Kak Zahirah
-Che Farhana

-Sumaiyah

-Zatil

-Azimah Nilai

-Fadhilah Nilai

-Muazan

-Hafizullah


p/s : wah..saje je tag blogger yang masih baru nak berjinak2 dengan dunia blog..kui3..selamat menjawab tag..blogger-emoticon.blogspot.com

1 luahan:

SuMaiYaH said...

ooo tag orang!! haha

:P